You, the petitioner
5g westerveld nee

Stop 5G in Westerveld

231 signatures

De telecombedrijven zijn bezig het huidige netwerk uit te breiden met 5G. Wij doen een beroep op het gezond verstand geen nieuwe technologie in te voeren die zo’n impact op mensen, dieren, natuur en milieu kan hebben, zonder dat de gevolgen daarvan, vooraf wetenschappelijk onderzocht en veilig bevonden zijn.

Economische belangen mogen geen reden zijn om het evenwicht in de natuur en gezondheid van mensen en dieren op het spel te zetten.

Petition

We

Ondergetekenden, bezorgde inwoners van de Gemeente Westerveld

 

observe

  • Dat er plannen zijn om ongevraagd in onze gemeente een 5G-netwerk uit te rollen.

  • Hierover geen eerlijke voorlichting over straling en stralingsrisico’s gegeven wordt.

  • Er geen onomstotelijk wetenschappelijk bewijs is dat de 5G frequenties en zendsterkten veilig zijn en geen schadelijke gevolgen hebben voor mens, dier, natuur en milieu.

 

and request

om eerlijke voorlichting en minimaal 2 onafhankelijke onderzoeken te laten uitvoeren naar de gevolgen voor mens, dier, natuur en milieu voordat er een eventuele uitrol een 5G netwerk plaatsvindt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Westerveld 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-30 
Lead petitioner:
Leo Jabaaij 
Organisation:
5G Westerveld Nee 
Website:

History

Signatures